Ενημέρωση για τη δίκη Λουκμάν – ημέρα 2η

JailGoldenDawn

sukran_bibi

(Η μητέρα του Σαχζάτ Λουκμάν Σούκραν Μπίμπι στο δικαστήριο. Η φωτογραφία είναι του Άγγελου Καλοδούκα.)

Συνεχίστηκε χτες 08/01/2014 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη των χρυσαυγιτών δολοφόνων του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν. Εξετάστηκαν οι υπόλοιποι πέντε αστυνομικοί που είχαν κληθεί ως μάρτυρες, οι δύο γονείς του δολοφονημένου Σαχζάτ και μία μάρτυρας υπεράσπισης, η αλβανικής καταγωγής «φιλενάδα» του Διονύση Λιακόπουλου.

Στην χτεσινή δικάσιμο πραγματοποιήθηκε ωμή επιχείρηση της ΕΛΑΣ – μέσα στο δικαστήριο αυτή τη φορά – να συγκαλύψει τον ρατσιστικό χαρακτήρα του εγκλήματος.

Από την εξέταση προέκυψαν καταρχάς τα εξής: οι τέσσερις αστυνομικοί της Ομάδας Ζήτα που συνέλαβαν τους Λιακόπουλο και Στεργιόπουλο στο Σύνταγμα (μετά από σήμα που δέχτηκαν για την επίθεση στα Πετράλωνα) κατά δήλωσή τους δεν ρώτησαν ποτέ τους δύο άντρες αν ήταν οι δράστες της εν λόγω επίθεσης, έστω κι αν βρήκαν πάνω τους τα στιλέτα (το ένα με ορατά ίχνη αίματος). Είναι ενδεικτικό ότι…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 985 επιπλέον λέξεις

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.