ΚΥΡΙΕ ΚΑΨΗ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ(!)ΒΟΜΒΑ..ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ!

ΚΥΡΙΕ ΚΑΨΗ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ(!)ΒΟΜΒΑ..ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ!

http://fimotro.blogspot.gr/2014/02/blog-post_607.html

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Κύριε Καψή με σεβασμό στον θεσμικό σας ρόλο, αλλά δεν έχετε καταλάβει τίποτα από όσα συμβαίνουν στο ραδιομέγαρο; Έτοιμοι να ανοίξουν ένα νέο κολοσσιαίο οι εργαζόμενοι σε ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, μετά τη λίστα μαϊμού η όχι, που…

αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το έχετε πληροφορηθεί;

 
Δεν γνωρίζετε ότι μέσα στο κτήριο ο ένας δεν μιλάει.. στον άλλο, η αλληλοκαρφώνονται, μεταξύ τους, για να αποκτήσουν την εύνοια των δικό σας ανθρώπων, πιστεύοντας ότι έτσι θα συνεχίσουν να εργάζονται στο «μόρφωμα» που επιχειρείται να ονομάσετε ΝΕΡΙΤ; Ότι ο ένας ρουφιανεύει τον άλλον, μέσα σε ένα εχθρικό κλίμα, που είναι έτοιμο να μετατραπεί σε ρίνγκ; Κάνετε τους παπατζήδες και κρυβόσαστε δυο μέρες, μέχρι να βγάλετε μια ανακοίνωση του «Κ..  λου», για να δικαιολογήσετε τις λίστες ντροπής που διέρρευσαν; Αντί να ζητήσετε συγνώμη και να παραιτηθείτε, σε ένα τόσο σοβαρότατο θέμα, που δεν είναι μόνο ηθικό, αλλά ενέχει και ποινικές ευθύνες; Ανάψατε φωτιές, ρίξατε μπουρλότο, και με ψεύτικες δικαιολογίες προσπαθείτε να τις σβήσετε; Τώρα είναι αργά.
 
Γνωρίζετε ότι βάλατε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ-ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, σε έναν ολισθηρό δρόμο χωρίς τελειωμό; Ξέρετε, ότι διάφορες σχολές και ξένα πανεπιστήμια η φροντιστήρια, έχουν γεμίσει τους εργαζόμενους με πλαστές βεβαιώσεις, που ζητάτε να προσκομίσουν, με την ελπίδα της πρόσληψης, ξοδεύοντας ευρώ που δεν έχουν, και αύριο θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη; Μέχρι και την Ιρλανδία έφτασαν. Λέτε για τις λίστες ότι είναι «προϊόν προσπέλασης»!!! νέα λέξη.
 
Πως εξηγείτε το γεγονός, ότι δύο απόφοιτοι, από το ίδιο πανεπιστήμιο, πτυχίο βαθμός 6, ίδια ειδικότητα, μεταπτυχιακό και ξένες γλώσσες. Προυπηρεσία 3 χρόνια  πωλητής σε Σούπερ Μάρκετ, άσχετα με την ειδικότητα, συγκεντρώνει 2420 μόρια.
 
Ο άλλος, με τα ίδια προσόντα πτυχίο βαθμός 8,  προυπηρεσία στην ειδικότητα του σε ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα 8 χρόνια, συγκεντρώνει 1050 μόρια, όταν μόνο από τις σπουδές ξεπερνάει τα 1300; Όλα επίσημα και με σφραγίδες του κράτους. Ανεξάρτητα αν είναι λάθος η σωστό, αυτό το ψυχολογικό «σοκ» των παιδιών, ποιος θα το πληρώσει; Εάν σας σπάσουν το κεφάλι θα έχουν άδικο;
 
 
Τι σημαίνει στην καθυστερημένη «ανακοίνωση» σας, μεταφορικά και ουσιαστικά ότι:
 
«Ο πίνακας που δημοσιεύουν διάφορα ιστολόγια καταρτίσθηκε μηχανογραφικά, βάσει των δηλωθέντων από τους υποψηφίους προσόντων, και εγκαταστάθηκε σε δοκιμαστικό περιβάλλον. Η δε δημοσιοποίησή του είναι προϊόν προσπέλασης στο δοκιμαστικό περιβάλλον από μη εξουσιοδοτημένους τρίτους.
Η ΝΕΡΙΤ έχει αποδείξει έμπρακτα από τα πρώτα της κιόλας βήματα, ότι όλες οι διαδικασίες της γίνονται με τρόπο ανοικτό, διαφανή, με σεβασμό στο θεσμικό της ρόλο και στην ελληνική κοινωνία, πάντοτε με τη χρήση συγκεκριμένων μεθόδων και αυστηρά καθορισμένων κριτηρίων. Είναι συνεπώς αυτονόητο, ότι αμέσως μετά την επαλήθευση/ τεκμηρίωση των μορίων, ο προσωρινός πίνακας κατάταξης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ, προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην Προκήρυξη».
 
Αφού λοιπόν γίνατε ρόμπες και ξεφτιλιστήκατε, για δήθεν διαρροές, τώρα θα κάνετε ΕΔΕ για να βρείτε τους υπευθύνους. Καλά δεν τους γνωρίζετε; Δυο τινά συμβαίνουν. Η είστε ηλίθιοι και επικίνδυνοι, η εμείς τα 10 εκατ. Έλληνες(!).
 
Κύριοι, ποιόν δουλεύετε; Μήπως πρέπει να φάτε μερικές σφαλιάρες από βαρύ χέρι για να συνέλθετε; Έχετε συνειδητοποιήσει τι έχετε κάνει και σε τι περιπέτεια οδηγείτε τον πρώτο τηλεοπτικό φορέα της χώρας; Εσείς θέλετε από την κορυφή, Σαμαράς-Βενιζέλος-Στουρνάρας-Καψής και μέλη του ΕΣ και ΔΣ ένα κόντρα ξύρισμα με παγωμένο νερό, μήπως ανοίξει λίγο το βλεφαρό σας(.!.)  Στις γυναίκες που συμμετέχουν σεβασμός! Αλλά αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουν!!!
 
Με τα «όπλα» και τα ΜΑΤ, θα λειτουργήσετε την τηλεόραση που ονειρευτήκατε; Υπάρχει ΔΣ στον φορέα; η ασχολείται μόνο με το πρόγραμμα που υπάρχει το χρήμα και το ρουσφέτι; Μήπως πρέπει να σας φτύνουν από το πρωί ως το βράδυ, για να καταλάβετε ότι πέφτουν κάποιες «ψιχάλες» και πρέπει να πάρετε «ομπρέλα» κύριε υφυπουργέ και «σεβαστά» μέλη του ΔΣ; Με ποια κριτήρια και ποιες αποφάσεις, ορίσατε η βαφτίσατε, Γενικούς Διευθυντές να μοιράζουν «συστατικές επιστολές», σαν και αυτή που κυκλοφόρησε πρόσωπο της δική σας εμπιστοσύνης; Διαβάστε:
 
Mε εκτίμηση: «Ο Γενικός Διευθυντής  Τεχνικών Υπηρεσιών Λειτουργίας & Υποδομών Τηλεοράσεως & Ραδιοφωνίας υπογραφή: Αρίστων Κοντιζάς». Κύριε Καψή και μέλη του ΔΣ, που υπάρχει αυτή η  γενική διεύθυνση με τόσες αρμοδιότητες και δεν την γνωρίζει κανείς; Ο κύριος αυτοδιορίστηκε; Ποιος τον προστατεύει; Ο ίδιος δημιούργησε τη θέση για τον εαυτό του; Αλήθεια υπάρχει λίγη ντροπή μέσα σας; Αυτή είναι η αξιοκρατία; Είναι τόσο σπίρτο στο «μυαλό», που ο άνθρωπος δεν παίζεται!!!. Αντέγραψε από το Ιnternet σχεδόν αυτολεξεί, συστατική επιστολή που γράφουν οι εργοδότες  για υπαλλήλους τους, την τύπωσε και την μοίρασε. Είμαστε για δέσιμο; Αυτή η μεγαλομανία και κουτοπονηριά φιλόδοξων ατόμων, δυστυχώς είναι η πιο βαριά αρρώστια, που μολύνει και τα υγιή μυαλά!
 
Σε λίγο το ραδιομέγαρο- με βάση τις πληροφορίες μας- θα γίνει το Αρκάδι της Κρήτης από τους εργαζόμενους. Δου Τουδες και ΝΕΡΙτες θα στήνουν οδοφράγματα, μεταξύ τους για το ποιος θα μείνει στο ραδιομέγαρο, και εσείς θα σχεδιάζετε ακόμα το πρόγραμμα με την Μεγάλη Αικατερίνη  και τον κυρ- Θόδωρο.
Παιδιά αν υπάρχει λίγη «τσίπα» φύγετε το συντομότερο, για να γλυτώσετε τα χειρότερα. Θα σας πιάσουν στον ύπνο!!! Και με τις πέτρες, για να θυμηθώ και το «φίλο» μας το Γιωργάκη!!! Άντε γεια!
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s