Απλήρωτοι ισχυρίζονται πως είναι οι κτηνοτρόφοι της Π.Ε. Πρέβεζας από τη ΔΩΔΩΝΗ -Αρχισαν τα όργανα: Αναστολή καταβολής δόσεων κτηνοτροφικών δανείων αν …θέλει η τράπεζα

Greek Unions

Απλήρωτοι ισχυρίζονται πως είναι οι κτηνοτρόφοι της Π.Ε. Πρέβεζας από τη ΔΩΔΩΝΗ
Σοβαρά προβλήματα στην καταβολή των χρημάτων στους κτηνοτρόφους για το γάλα που δίνουν στη ΔΩΔΩΝΗ, συνεχίζουν να υφίστανται στην Π.Ε. Πρέβεζας, αλλά και σε ολόκληρη την Ήπειρο, μετά την πολυδιαφημισμένη από την Κυβέρνηση, ιδιωτικοποίηση της γαλακτοβιομηχανίας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στον «ΑγροΤύπο» ο κ. Χρήστος Βαγγέλης, Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συνεταιρισμού Δωδώνη: «… δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα τον Μάρτιο και κανονικά θα έπρεπε 10 με 15 Μαΐου να πληρωθούμε και τον Απρίλιο. Η κατάσταση είναι δύσκολη αφού όπως μας λένε ότι οι τράπεζες δεν χρηματοδοτούν την εταιρεία».
Ανάλογη κατάσταση μας μεταφέρουν και κτηνοτρόφοι αρκετών χωριών της Δ.Ε. Ζαλόγ-γου, αλλά και χωριών του κάμπου της Δ.Ε. Φαναρίου. Σε ορισμένους μάλιστα έχουν δο-θεί και επιταγές με χρονικό ορίζοντα εξόφλησης στον Ιούνιο.
Η κατάσταση δεν είναι τωρινή. Οι Ηπειρώτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Όλγα Γεροβα-σίλη, Κώστας Μπάρκας και Χρήστος Μαντάς, μαζί με τον…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 377 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s